Back to the top

mini-kerkjes-tour

logo_raoulandthewisemen_white

Mini kerkjestour

Om de release van hun single Golden Waterfalls te vieren speelt Raoul & the Wisemen in akoestische setting in twee prachtige Noord-Hollandse kerkjes. ‘De pure akoestiek van deze kerkjes en de prachtige locaties zijn perfect om Golden Waterfalls te presenteren’ vindt Raoul, zanger & songwriter van Raoul & the Wisemen. Daarom geeft hij samen met één Wiseman een akoestisch concert met in de set verhalen over de songs en waarom hij eigenlijk muziek maakt. Kom je kijken?

22 maart | online release Golden Waterfalls op je favoriete streaming service
24 maart | Concert Kerkje Eenigenburg (Sint Maarten); aanvang 15.00 uur (deur
open om 14.30 uur); toegang gratis.
7 april      | Concert Kerkje Sint-Maartensburg (Sint Maartensbrug); aanvang 14.30
uur; tickets via website. Klik hier.

BIOGRAPHY

Raoul & the Wisemen maakt eigenwijze, melodische popmuziek en combineert wat niet altijd bij elkaar lijkt te horen. De band is het project van de veelzijdige zanger en songwriter Raoul Wijsma. Een studie jazzmuziek combineren met communicatiewetenschap? Toeren in Slovenië, schrijven in Stockholm, een serenade op de Amsterdamse grachten? Raoul fladdert en meandert en volgt zijn eigen spoor. Soms zoekt hij expres het de tegenstelling op want voor je het weet ontmoet je de minister-president bij het zwembad.

Samen the Wisemen, een wisselende bezetting van muzikanten, kleurt hij de wereld via zijn melodieën en teksten. Over wat er om hen heen gebeurt, het gevoel en het verstand en natuurlijk de liefde. In zijn stemgeluid hoor je het fluweel van de jazz, maar ook de sounds en stemmen van de jaren ’80 terug; zoals van Marian Gold (Alphaville), George Michael en zelfs het zoet(j)e van Michael Bublé. Raoul & the Wisemen maakt hoopvolle muziek die je laat dromen en melancholisch stemt op hetzelfde moment. Droom weg bij neonlichten boven de stad, zomernachten in het bos of een huilende storm die voorbijraast, terwijl jij lekker binnen zit.

VIDEOS

Discography
Darker Stories (Povodni Moz-project, single; 2023)
Landslide (Povodni Moz-project, single; 2023)
Hurricane (single; 2023)
Healing (single; 2023)
It’s an Illusion (single; 2022)
Come Togheter (EP, 2022)
Time (single; 2020)
Dream (single; 2020)
Conversation (single; 2019)